foam clay 10 x 35 gram

foam clay 10 x 35 gram
Merk: Foam Clay
Model: foam clay
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 13,95
Excl. BTW: € 11,53
Aantal:  

Foam Clay, zelfhardende klei met daarin kleine balletjes.

Deze speciale klei is vanwege zijn aparte structuur en kleuren bijzonder geschikt om te gebruiken tijdens een creatief kinderfeest of gewoon leuk als creatieve activiteit!
De klei is ideaal om diverse materialen mee te bedekken zoals hout, glas, papier, canvas etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kinderen en Foam Clay: De unieke samenstelling spreekt kinderen aan en ze kunnen veilig werken met dit door en door getest product. Creatieve activiteiten met Foam Clay helpen bij de ontwikkeling van de cognitieve en creatieve vaardigheden zoals oog-hand coordinatie, planning en ontwerpvaardigheden. Het werken met Foam Clay ontwikkelt ook de concentratie van het kind.

Behoud afmetingen na droging

Behoud kleur na droging

Dit Foam Clay assortiment bestaat uit 10 luchtdichte potjes met daarin de meest flitsende kleuren. De klei in dit assortiment is voldoende voor een kinderfeestje van 8 kinderen, mits de klei in juiste dosering aangebracht wordt.

Tips:
- Kneed voor het kleien eerst de gel goed door de balletjes zodat de klei een egale kleur krijgt.
- Gebruik niet teveel klei om een voorwerp mee te bedekken, hierdoor duurt het langer voordat de klei uitgehard is.
- Laat de kinderen glitters strooien over de ( nog) natte foamclay voor een `special` effect.
- Wanneer de klei te `bobbelig` is, druk het voorwerp dan plat tegen een tafel of vlak voorwerp aan zodat de klei `platter` wordt.
- Sluit de potjes na gebruik goed af zodat er geen lucht bij komt en de klei gewoon weer gebruikt kan worden na geruime tijd